ManOpen - Rólunk

Nyomot hagyunk

Megoldást keres nyomtatási problémáinak kezelésére?
Ön most nem egy átlagos szolgáltatóra, hanem egy valódi Partnerre talált!

Rengeteg egyéb napi teendője mellett Önnek ma már nem kell egy egész vállalat nyomtatási igényeit is kielégíteni, sokféle beszállítót és szervizt menedzselni, hogy a nyomtatás gondtalanul működjön. Mindezt megtesszük mi Ön helyett.
Megszabadítjuk a nyomtatási problémákkal járó bosszúságoktól, munkakiesésektől, Önnek több ideje lesz foglalkozni bevételt generáló napi feladataival, ami vállalkozásának közvetlen hasznává válik.
Megbízhat bennünk, hiszen a mi sikerünk az Ön elégedettségében rejlik.

Miben vagyunk mások?

A mai üzleti világban nagyon ritka a valódi emberi és partneri kapcsolat. Mi ebben a kapcsolatban hiszünk. A személyre szabott, egyéni megoldásokat preferáljuk, amellyel eddig több mint kétezer elégedett partner hosszú távú bizalmát nyertük el.

pagebreaker

Közvetlen, személyes kapcsolatot tartunk

Biztosan tapasztalta már, hogy felmerülő problémáját egy termék/szolgáltatás csak részben oldotta meg. Az egyedi problémákra ugyanis a standard válaszok nem adnak megoldást.
Számunkra nem csak a vállalata érdeke a fontos, hanem az Öné is, akire ezt a feladatot bízták. Éppen ezért minden ügyfelünknek saját, személyes kapcsolattartója van, aki személyre szabottan kezeli az Ön problémáját. Ez azt jelenti, hogy nem mindig más veszi fel a telefont, ha hozzánk fordul, hanem egy olyan személy, aki ismeri minden előzményét a kapcsolatuknak, szakértelmét, tapasztalatait felhasználva egyből tudni fogja, hogy mi a leggyorsabb és legjobb megoldás az Ön számára.

pagebreaker

Egyedi igényekre rugalmasan reagálunk

Mivel nem csak szolgáltató, hanem gyártó cég vagyunk, egyedi megoldásokat tudunk biztosítani utángyártott kellékanyagok esetében. Rugalmasan tudjuk kezelni felmerülő igényeit, szükség esetén akár egészen speciális, innovatív kellékanyagokat is elkészítünk.

ManOpen - Egyedi igényekre rugalmasan reagálunk
pagebreaker
ManOpen - Mindenre van megoldásunk

Mindenre van megoldásunk

Az elmúlt 20 évben töretlenül lépést tartva a felhasználók igényeivel folyamatosan bővítjük eszköztárunkat. Termékkínálatunk mára egyedülálló a piacon, mely annak is köszönhető, hogy egy fiatalos, lendületes csapat vagyunk, akik szeretik az új kihívásokat.

pagebreaker

Legfőbb célunk, hogy partnereinknek stabil pontot jelentsünk a mindennapokban és hosszú távon segítsük a gondtalan nyomtatást minden időszakban.
Önnek is a segítségére lehetünk, keressen minket bizalommal!

ManOpen Kft. - Nyomot hagyunk

ManOpen Irodatechnikai Kft.
2100 Gödöllő, Pattantyús Ábrahám krt. 3.
Tel.: +36 28 520 750
Fax.: +36 28 520 759
info@mprsystem.eu

   

Hivatalos márkaképviselet és szerviz