ManOpen - Nyomtatóbérlés

Nyomtatóbérlés

Amikor a nyomtatás felszabadító érzés

A nyomtatás, fénymásolás egy olyan mindennapos és megszokott irodai tevékenység, mint életünk során a lélegzetvétel. Észre sem vesszük a jelentőségét addig, amíg hibátlan minőségben gyorsan és megbízhatóan rendelkezésre áll, azaz bármikor gond nélkül hozzájutunk. Ha elakad, vagy megszűnik, akkor bizony fullasztó érzésünk támad és ellehetetlenül az irodai élet. Ennek nem kell így lennie többé!

Eszközkihelyezés keretében ügyfeleink részére olyan szolgáltatásokat nyújtunk, melyekkel az irodai munkavégzés egyszerűbbé, gördülékennyé és kevésbé költségessé válik. Szakértő kollégánk felmérése után az Ön cégére szabott bérleti konstrukció kerül kialakításra, mellyel az Ön igényeinek leginkább megfelelő együttműködés jöhet létre.

Működhet minden könnyedén, Ön nyugodtan fellélegezhet!
Hogyan lehet ez? Mi minden kérdésre választ adunk Önnek.

pagebreaker

Mi az a nyomtatóbérlés?

A nyomtató- vagy fénymásoló bérlés egy vagy több nyomtató, vagy fénymásológép használatát teszi lehetővé bérleti konstrukcióban teljes körű üzemeltetéssel együtt, anélkül, hogy az eszközt Önnek meg kellene vásárolnia.

ManOpen - Béreljen nyomtatót, és fellélegezhet!

Miért ne vásároljak nyomtatót?

A vásárlás

Mi a jó nekem?

A NYUGALOM.

Béreljen nyomtatót, és fellélegezhet!

Bérléssel

ManOpen - Béreljen nyomtatót, és fellélegezhet!
pagebreaker

Mennyibe kerül ez nekem?

Cégünk szakértelmének és kedvezményes beszerzéseinknek köszönhetően bérleti konstrukció keretében az egy lapra kifizetett költség lényegesen kedvezőbb, mintha az eszköz beszerzését és javíttatását közvetlenül Ön végezné.

pagebreaker

Hogy juthatok a számomra optimális megoldáshoz?

Számunkra legfontosabb, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek, így minden esetben cégre szabott megoldásokat javaslunk. Nem húzunk elő a fiókból egy sablon ajánlatot, hanem figyelünk, megismerünk, felmérünk, gondolkodunk, tervezünk, megvalósítunk, mindezt az ügyféllel szorosan együttműködve, az igények legalaposabb megismerésére törekedve tesszük.

A mi sikerünk ügyfeleink elégedettségében mérhető.

pagebreaker

Az Ön számára legmegfelelőbb konstrukció megtalálásához az alábbi folyamatokon haladunk végig:

Szeretnék fellélegezni a nyomtatási terhek alól!

ManOpen Kft. - Nyomot hagyunk

ManOpen Irodatechnikai Kft.
2100 Gödöllő, Pattantyús Ábrahám krt. 3.
Tel.: +36 28 520 750
Fax.: +36 28 520 759
info@mprsystem.eu

   

Hivatalos márkaképviselet és szerviz